3 tipp, hogy a megfelelő garázskapu kivitelezőt válassza!

2019.02.01

1. Megbízható-e a kivitelező?

Válasszon egy olyan garázskapu kivitelezőt, akinek pozitív véleménye a közösségi médiákban, megfelelő áron dolgozik és kiválóan tájékoztat a garázskapu szerelés menetéről! Látogasson el honlapjukra, és keresse meg az ügyfelek véleményét az interneten. Kérjen referenciákat a környéken végzett projektekről. Az értékesítési képviselőik hozzáértőek és udvariasak? Kiváló ügyfélszolgálatuk van? Ezek mind fontos dolgok.

2. Tapasztalatok

Tapasztalt szakember, aki ismeri, hogy mi fog működni és mi nem fontos. A kivitelező megítélésének módja az, hogy megéri az Ön igényeit és figyelembe veszi a költségvetést.

Az akkreditáció szintén fontos bizalmi tényező. Amikor egy vállalat akkreditált, azt mutatja, hogy hiteles ismeretekkel rendelkezik a garázskapuk telepítéséről és javításáról. A garázskapu kivitelező kiválasztásakor kérdezze meg, hogy az általuk értékesített és telepített garázskapuk gyártói tanúsítják-e őket.

3. Stabilitás | Garancia

Az a vállalkozás, amely nem tud semmilyen garanciát vállalni, az nem működik megfelelően. Érdemes azt is megfigyelni, hogy az adott kivitelező mióta tevékenykedik, ugyanis nehéz elhinni egy "10 éves garanciát" garázskapura egy olyan vállalkozótól, aki tavaly nyáron kezdte meg a vállalkozást.