Cégünk kezdetben Kaat-Inc Kft. néven, majd később  Szendvicspanelok Kft. néven 2011 óta foglalkozik szendvicspanel forgalmazással. 

Garázskapu tevékenységünket olasz  kapupanel (Metecno, Marcegaglia) forgalmazásával kezdtük, majd paneljeinkhez vasalat gyártókat kerestünk, hogy szekcionált garázskapukat is forgalmazzunk. 

Fix méretű garázskapuinkat első osztályú garázskapu panelekkel és kiváló minőségű torziórugós dupla sínes vasalattal forgalmazzuk. Nagy előnye a kedvező ár és raktárkészletről való értékesítés.

Szekcionált garázskapu szettjeink mellett osztályos minőségű kapupaneleket is értékesítünk. Előbbi kiváló kerti kapukba, kerítésnek, utóbbi álmennyezetnek, oldalfalnak, melléképületfalnak.

(Jelenleg nem elérhető a II. osztályú raktárkészlet).

Garázskapu blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ön is a garázsában tárolja az autóját, eszközeit, berendezéseit és egyéb értéktárgyait?Ezeket általában biztonságban akarjuk tartani, de elkülönítve a főépülettől. Ugyanakkor a garázsok egy otthon sérülékeny területe is lehetnek, gyakran elsődleges belépési és kilépési útként szolgálnak.

Válasszon egy olyan garázskapu kivitelezőt, akinek pozitív véleménye a közösségi médiákban, megfelelő áron dolgozik és kiválóan tájékoztat a garázskapu szerelés menetéről! Látogasson el honlapjukra, és keresse meg az ügyfelek véleményét az interneten. Kérjen referenciákat a környéken végzett projektekről. Az értékesítési képviselőik hozzáértőek...