Cégünk a Kaat-Inc Kft., 2011 óta foglalkozik szendvicspanel forgalmazással. 

Mára 20 000 m2 raktárkészlettel rendelkezünk. Garázskapu tevékenységünket az olasz Metecno kapupanel kizárólagos magyarországi forgalmazójaként kezdtük. Pár éves tapasztalatunk alapján szekcionált garázskapukat is összeállítottunk.
Méretre gyártott garázskapuinkat első osztályú garázskapu panelekkel a készlet erejéig gyártjuk. Miután kifutnak az első osztályú panelek, már csak a fix méretű garázskapuink lesznek elérhetőek, amelyek másodosztályú kapupanellal készülnek. Nagy előnye a kedvező ár és raktárkészletről való értékesítés.

Szekcionált garázskapu szettjeink mellett osztályos minőségű kapupaneleket is értékesítünk. Előbbi kiváló kerti kapukba, kerítésnek, utóbbi álmennyezetnek, oldalfalnak, melléképületfalnak.

Garázskapu blogunk legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Ön is a garázsában tárolja az autóját, eszközeit, berendezéseit és egyéb értéktárgyait?Ezeket általában biztonságban akarjuk tartani, de elkülönítve a főépülettől. Ugyanakkor a garázsok egy otthon sérülékeny területe is lehetnek, gyakran elsődleges belépési és kilépési útként szolgálnak.

Válasszon egy olyan garázskapu kivitelezőt, akinek pozitív véleménye a közösségi médiákban, megfelelő áron dolgozik és kiválóan tájékoztat a garázskapu szerelés menetéről! Látogasson el honlapjukra, és keresse meg az ügyfelek véleményét az interneten. Kérjen referenciákat a környéken végzett projektekről. Az értékesítési képviselőik hozzáértőek...